Livsglede-konsert 15. september - Åsgårdstrand kirke

LIVSGLEDEKONSERT I ÅSGÅRDSTRAND KIRKE
Torsdag 15. september kl. 19.30 ved
Randi Gunhildstad, sang og Thor Arvid Næss, piano.

Det er to erfarne musikere fra Vestfold som holder konsert i kirken denne septemberkvelden. De er begge ettertraktede freelancere i distriktet, og mestrer mange ulike genre. De har bl.a. turnert  med gruppa «Musikalsk medisin» i den kulturelle spaserstokken i flere år, og nylig hadde de sommerkonsert i Hvasser kirke for et begeistret publikum. Randi Gunhildstad er kjent for mange i Åsgårdstrand både som solist i kirkens konfirmasjoner og på julaften. Hun synger ellers mye i begravelser, vielser og andre begivenheter.

Thor Arvid Næss har akkompagnert solister og kor på en rekke konserter i distriktet i tillegg til at han er pianolærer ved Horten Kulturskole.

Randi, som ved siden av en bred sangutdannelse også innehar en master i filosofi, arrangerer konserter med filosofiske innslag, senest på Bastøy Fengsel.Hun arbeider med en egenutviklet metode som ser på hvordan rytme, musikk og sang kan brukes for å inspirere mennesker til å utvikle integritet og livsglede.

Repertoaret på konserten spenner vidt, fra viser av Erik Bye og Alf Prøysen til musikalstoff og revyviser – og mellom sangene blir det filosofiske innslag.
Konserten handler om hvordan det er mulig å oppnå livsglede i vid forstand. Hvordan anerkjenne døden som en verdifull del av livet? Hvordan kan vi fortsette å ha et åpent hjerte selv om drømmene våre kan bli knust? Sangene handler om å åpne hjertet, om å jobbe med og beholde et åpent sinn, selv om det letteste kanskje ville være å stenge igjen og bli bitter.

Arrangøren Åsgårdstrand kirkes kulturkomité inviterer til en annerledes og vakker intimkonsert som innbyr til ettertanke.
Det blir billettsalg ved inngangen