LysVåken 30. november - 1. desember

Overnatting i kirken for 11-åringer

Vi har gleden av å invitere 6. klassinger til å overnatte i kirka!

LysVåken arrangeres i mange kirker over hele landet første helga i advent. LysVåken handler om det å være våkne for det som skjer rundt oss. Være lys våken for hverandre, for Gud og oss selv.

Vi møtes lørdag kl. 17:30 i Sentrumskirken. Vi skal leke, bli kjent med hverandre, være med å forberede gudstjeneste, utforske kirka, spise mat og sove i kirken. På søndag spiser vi frokost sammen før vi kjører til Horten kirke og deltar i gudstjenesten.

Arrangementet er gratis og åpent for alle 11-åringer! Ta gjerne med en venn!

Vi ønsker at dette skal være tilgjengelig for alle barn. Trenger barnet ditt tilrettelegging oppgir du dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Digital påmelding her. Påmeldingen stenger onsdag 27.11. kl. 2300. Ta kontakt med oss på e-post hvis du ønsker å melde på barnet ditt. Vi trenger navn på barnet, samt navn og kontaktinfo til foresatte (eller andre som er tilgjengelig på mobil under hele arrangementet, hvis det skulle skje noe).

Info til foresatte med pakkeliste og diverse her.

Spørsmål?

Ta kontakt med trosopplærer Tonje Folkstad tf@horten.kirken.no / 466 64 149