Horten kirkelige fellesråd > Dåp

Forespørsel om dåp

VELKOMMEN TIL DÅP

For mange handler dåpen om tradisjoner, gode minner, å skape en dag for familien og å ha et punkt i livet som nettopp handler om dét: Livet! Enten man er troende eller ikke, er livet noe forunderlig. En gave. Noe man kanskje ikke kan sette ord på. Om man tviler eller ikke: Alle er velkommen til dåp.

Hvordan gå frem for å bestille dåp?

Under forespørsel om dåp til venstre på denne siden trykker du på "ny registrering" dersom du ønsker å melde inn dåp. Her kan du velge kirke og dato for dåp. Du vil så få opp et skjema der du fyller ut informasjon om barnet, foreldrene og faddere (det er ikke nødvendig med full adresse/telefonnummer/e-post til faddere). Dersom ønsket dato eller kirke ikke kommer opp, ta kontakt på telefon eller e-post, så skal vi hjelpe deg!

Dersom du ønsker å bestille dåp kan du også ringe kirkekontoret på 33 52 91 00 eller ta kontakt med oss på e-post: post@horten.kirken.no

Her er en artikkel med vanlige spørsmål og svar omkring dåp https://kirken.no/nb-NO/daap/sporsmal-og-svar-om-dap/