Ull, tull og stjernegull - teaterforestilling


7. desember blir det juleforestilling i Sentrumskirken kl. 17.30. Forestillinga passer for barn under skolealder.

Velkommen til julestemning i Sentrumskirken for de minste! Vi inviterer til forestillinga "Ull, tull og stjernegull" 7. desember kl. 17.30 og servering av kveldsmat etterpå. Forestillinga er gratis.

Gjennom en musikalsk, visuell og interaktiv formidling fortelles juleevangeliet på en ny måte. Forestillingen er både leken og vakker med innslag av humor og spenning. Vi tar utgangspunkt i Gunnelies musikkfortelling med samme tittel, utgitt som album og illustrert barnebok i 2021. Forestillingen varer i ca. 40 minutter og den passer for barnefamilier.


Litt om oss:
Ingunn Sørli Øksnes bor i Tønsberg og er utdannet musiker og pedagog. Hun er også kjent under artistnavnet «Gunnelie», som har utgitt flere album/låter med musikk for barn. Siste utgivelse var musikkfortellingen «Ull, tull og stjernegull» som denne forestillingen baseres på. Ingunn spiller fiolin, nyckelharpa og synger, og jobber til daglig som frilans musiker og kulturskolelærer.

Johanne Rosenvinge Berling er musiker og pedagog fra Nøtterøy. Hun er fiolinist utdannet ved Norges musikkhøgskole, jobber som frilans musiker og som lærer. Johanne har flere spennende musikalske prosjekter bak seg og i denne forestillingen spiller hun også på flere strenger.
 

Tilbake