Suksessproduksjon fra Horten går på turné!


Nå kan du høre Duke Ellingtons jazz-oratorium 'Sacred Concert' på høst-turné i Tønsberg, Drammen og Larvik, mellom 27.08. og 01.10.!

Konsert-collage med bilder av kammerkoret Borre Vocale, Storbandet Fokus, steppdanser Anneli Moe og sopran Alice Lewin.

Gjengangeren skrev om premieren i Horten kirke i april: 'Litt av en kveld for et begeistret publikum […]. En strålene forestilling som ble sett av over 350 publikummere! Kammerkoret Borre Vocale og Storbandet Fokus fra Ramnes sørget for fantastisk sang og musikk, mens steppdanser Anneli Moe og jazzsopran Alice Lewin bidro til å gjøre konserten ekstra vakker og fargerik. […]
'Mange dyktige musikere i Storbandet Fokus' imponerte med 'flotte soloprestasjoner', Anneli Moe med 'kunstnerisk steppdans', mens 'det svingte […] av kantor og dirigent Ansgar Beste'. 'Flott og fengende sang og musikk […] framført av ypperlige artister!'

Først ut er en stor avslutningskonsert på festivalen 'Musikk i Sentrum', i Tønsberg domkirke den 27.08., i samarbeid med både arrangøren Urijazz og konsertserien Klingende kirkelandskap.
Fem uker senere følger en konserthelg i Strømsø kirke i Drammen den 30.09. og i Larvik kirke den 01.10. – her kan du i tillegg høre urfremføringer av ferske komposisjoner som Åsgårdstrand-kunstneren Eli Helland har spesialskrevet for Borre Vocale, med støtte fra Horten kommunes kulturstipend og Kirkerådets kulturmidler.

Tilbake