Solidaritetsmiddag for Gaza


Horten menighet arrangerer solidaritetsmiddag og samler inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid

Hvit bakgrunn med en rød, en grønn og en svart runding i kantene. Solidaritetsmiddag for Gaza skrevet med svarte bokstaver midt i bildet. To skiver vannmelon i venstre hjørne.

29. november er FNs solidaritetsdag for Palestina. Dette ønsker Horten menighet å markere med en middag i Sentrumskirken 27. november kl. 18. 

Vi er mange som kjenner på maktesløshet når så mange mennesker lider, og da kan det være fint å møtes og kjenne på fellesskap. 

Denne kvelden blir det servert palestinsk middag og man donerer det man ønsker til Kirkens Nødhjelps arbeid i Palestina. Foreslått middagspris er 150kr for voksne og 50kr for barn - men man donerer etter evne/ønske. Ingen sjekker hva som blir betalt inn.

Middagen serveres i Sentrumskirkens underetasje kl. 18. Kirkerommet vil være åpent fra 17.30 for lystenning og bønn for alle som ønsker det. 

Påmelding til middagen kan gjerne sendes til diakonimedarbeider Tonje Folkestad på forhånd, så vi veit ca. hvor mye mat vi skal lage. Bruk e-post tf862@kirken.no eller mobil 466 64 149. 

Tilbake