Baluba

Hver torsdag i Sentrumskirken! Felles middag, så deler vi oss i grupper med sang og lek.

Barnekor som står oppstilt og synger.

Bli med på Baluba!

Fra torsdag 25.1 kl. 1615- kl.18 starter vi Baluba.

Kl. 1615: Felles middag nede

Kl. 17: Vi deler oss i grupper og har forskjellige aktiviteter samtidig:

For 1-3-åringer: Småbarnssang hver torsdag

For 4-8-åringer: Minising/Samlingsstund hver torsdag- byttes på.

Småbarnsang for 1-3 åringer -hver torsdag. Ledes av Rahel Kapstad

Det er en halvtimes sangstund med barnesanger, rim, regler, dans og rytmeinstrumenter.  Vi synger med den stemmen vi har og for barna er det det aller beste!

Et bilde som inneholder Menneskeansikt, person, klær, smil

Automatisk generert beskrivelseMinising for 4-8 -åringer- annenhver torsdag. Ledes av Grigory Marthyushenko

40 min med sangøvelse der vi synger nye og gamle barnesanger. Vi bruker bevegelser til noen av dem. Vi deltar i gudstjenester ca. 2 ganger i halvåret.

Herz basteln mit Knülltechnik - für Kinder | allaroundfamily.deSamlingstund for 4-8-åringer – annenhver torsdag. Ledes av Christine Krüger

Her blir det 40 minutters samlingsstund med lek og ulike aktiviteter.

Påmelding til Småbarnsang (1-3 år) her!

Påmelding til Minising/Samlingsstund ( 4-8 år) her!

Påmelding middag

Man melder seg på for hver middag en til to dager før ved å sende SMS med navn på familie og hvor mange til Rahel: 95276756. Det blir sendt en liten SMS-påminnelse.

Middagsmeny

Vi serverer 4 middager som vi rullerer på: Fiskeburger, lapskaus vegetar, fiskepinner med ris/grønnsaker og kjøttboller med poteter/grønnsaker. Vi tar hensyn til matallergier.

Vi trenger frivillige!

-Til middagslaging og oppvask etterpå. Foreldre, besteforeldre og andre kan sette seg opp. Vi trenger folk hver torsdag fremover, da er greit å være to på kjøkkenet. Vi lager en liste som vil ligge framme ved middagene, eller kontakt Rahel på mob. 95276756.

-Lek og hobbyaktiviteter. Har du lyst å ha ansvaret for en lek eller hobbyaktivitet en av torsdagene, eller bare være medhjelper? Si ifra på e-post til Christine på ck255@kirken.no.

Har du spørsmål? Ta kontakt med menighetspedagog Rahel Kapstad på rl865@kirken.no.

Kirke i rød teglstein og blå himmel

Vi håper å se deg!

Hilsen undervisningsleder Christine Krüger, organist Grigory Martyushenko og menighetspedagog Rahel Kapstad