Sommer i kirkene


Her finner du oversikt over gudstjenester i alle kirkene våre, og ulike arrangementer sommeren gjennom. Det er noe for enhver smak!

I sommer har vi mye forskjellig på programmet. Du kan få med deg den vante søndagspulsen med gudstjenester, det er sommerandakter i Løvøy kapell, pilegrimsvandringer, åpne kirker og andre arrangementer.

 

Gudstjenester:

Det er en eller to gudstjenester hver søndag kl. 11. Se oversikt nederst i artikkelen for datoer og kirker, eller følg med i kalenderen, på Facebook eller i lokalavisa.

 

Sommerandakter i Løvøy kapell:

Tradisjonen tro blir det sommerandakter i Løvøy kapell hver onsdag kl. 19 fra 22. juni til 10. august. Ulike prester i vårt område leder andaktene, og det blir vakker musikk.

 

Musikkmatinéer i Borre kirke:

Hver tirsdag i tidsrommet 5. juli - 16. august blir det en kort musikkmatiné i Borre kirke kl. 15. Kirka er åpen etterpå for lystenning og bønn kl. 15-18.

 

Pilegrimsvandringer:

Det er lagt opp til fire vandringer på tirsdager i løpet av sommeren, som følger pilegrimsleden gjennom kommunen vår. Oppmøte kl. 10 ved startpunktet. Husk gode sko, mat og drikke.

28. juni Nykirke kirke - Løvøy kapell
12. juli Løvøy kapell - Borre kirke
26. juli Borre kirke - Åsgårdstrand kirke
9. august Åsgårdstrand kirke - Tønsberg domkirke *UTSATT*

 

Åpne kirker:

Vi har fått midler fra Kirkerådet til å ansette ungdommer i sommerjobb i fellesrådet. De skal være med og drifte åpen kirke. Det vil være åpen kirke i Borre kirke hver dag, i Horten kirke og Løvøy kapell etter en fast turnus og i Åsgårdstrand kirke vil det være åpen kirke og kafé to dager i uka.

 

Konserter:

Det er konsert i Løvøy kapell 29. juli etter Olsok-gudstjenesten. Det er også en orgelkonsert 7. august i Horten kirke.

 

Ferieklubb/bo-hjemme-leir:

Barn i 4. - 7. klasse kan bli med på bo hjemme-leir i Åsgårdstrand kirke 11. - 12. august kl. 10-15, og/eller leir med ei overnatting på Knattholmen 15. - 16. august. Mer informasjon om dette tiltaket kommer.

 

Tilbake