Babysang Borre menighetshus


Mandag 1. mars er det oppstart av vårens kurs. Påmelding finner du her!

 

Babysang 0-12 mnd på Borre menighetshus

Er du glad i sang og musikk? Og vil du lære noen regler og sanger du kan bruke hjemme også? Bli med på babysangkurs denne våren! Kurset ledes av Rahel Kapstad og går over ni uker. Oppstart mandag 1. mars kl. kurs nr 1: 1030, oppmøte fra kl. 10. (dette kurset er fult)  Kurs nr 2: starter kl. 1145. (forstatt ledige plasser) Siste samling er 10. mai (ikke babysang i påskeferien). Sangstunden varer i 30 min. Deretter spiser vi matpakke sammen. Det er maks 5 foreldre/baby per kurs.

På babysang blir du kjent med andre foreldre og babyer. Bruk den stemmen du har, om du syns du synger surt eller har dårlig rytme, vi vil gjerne ha deg med! Alle er gode nok. Og det er nettopp stemmen din barnet elsker å høre.

Vi har stort fokus på smittevern. Vi bruker egen gymmatte og alle har hver sin navnet boks med rytmeinstrument. Ta med et lite teppe som legges oppå gymmatten. Vi spiser matpakke sammen etterpå. Så ta med litt mat og en vannflaske. Vi står for kaffe/te.

Kurset er gratis i vår, fordi det er usikkert om vi må avlyse noen av dagene pga restriksjoner som kan komme. Men vi håper at kurset kan gå slik det er planlagt.

Sted: Borre menighetshus, Tveitenveien 18, Horten

Påmelding til kurs kl. 1145 babysang her innen lørdag 27.februar! 

(kurset som starter kl. 1030 er fullt)

Frem til etter påske blir babysangen enten digitale samlinger eller tur pga. restriksjonene i smittevernreglene lokalt i Horten kommune. 

Dersom kurset blir fullt, ta kontakt, kan vi kanskje sette opp enda et kurs. Ved spørsmål eller problemer med påmelding, ta kontakt med Rahel på e-post eller tlf: rk@horten.kirken.no, 952 767 56.

Tilbake