Påskeverksted hjemme og digital familiesamling


Påskeverksted blir det i år også, men på en litt annerlederledes måte! Vi møtes på Zoom 21. mars!

I år kan vi ikke samles i Åsgårdstrand kirke med gul buffet og aktiviteter i alle rom i kirka. Men påskeverksted skal det bli! Vi lager aktivitetsposer med påskepynt man kan lage hjemme, også blir det en digital samling på Zoom der vi går gjennom det vi skal lage, det blir andakt og musikk og BINGO!

Zoom-samlinga blir søndag 21. mars kl. 14-15. Link til samlinga: https://us02web.zoom.us/j/81280629483 eller gå i Zoom-appen og tast inn Meeting ID: 812 8062 9483

De påmeldte kan hente en pose med påskeaktiviteter 21. mars på følgende steder:
•    Åsgårdstrand kirke kl. 13-13.30
•    Nykirke kirke (Kirkestua) kl. 13-13.30
•    Sentrumskirken kl. 13-13.30

(Det er fint om bare en voksen i hver familie møter opp for å hente poser slik at vi ikke blir så mange samla på et lite sted. Pass på å holde minst en meter avstand til andre, dersom det er munnbindpåbud ber vi dere følge kommunens regler.)
 

I posen finner du ulike hobbyaktiviteter og bingo-ark for å bli med på bingo på Zoom. Man trenger i tillegg litt lim (limstift eller flytende lim) og gjerne fargestifter eller maling hvis man vil. Det er også noen aktivitetsark i posen man kan gjøre sammen. Det er en pose per barn, så hvis det er flere barn i en familie må man melde på hvert enkelt barn. Vi har et begrenset antall poser, så det er barna som blir prioritert, også kan de voksne hjelpe til hjemme. Det er fint om dere venter med å åpne posene til vi starter samlinga på Zoom. 

PÅMELDING HER INNEN 18. MARS KL. 23 En påmelding per barn (er det en familie med tre barn må man sende inn tre påmeldinger). Vi må ha påmelding på forhånd for å vite hvor mange poser vi skal lage klart.

(Skriv gjerne i kommentarfeltet hvor du vil hente pose, vi regner med at de som bor i Åsgårdstrand og på Nykirke henter der. De som bor andre steder i kommunen henter i Sentrumskirken. Hvis du ikke bor i Åsgårdstrand eller på Nykirke men ønsker å hente pose der kan du skrive det i kommentarfeltet i påmeldinga - da veit vi hvor mange poser vi skal ha klart på hvert sted)

Tilbake