Dåpslørdag i Åsgårdstrand kirke


Velkommen til lørdagsdåp i Åsgårdstrand kirke 25. september, med mulighet for dåp for både store og små!

 

Åsgårdstrand menighet arrangerer dåpsdag lørdag 25. september. Her setter vi opp flere korte dåpsgudstjenester i løpet av dagen og alle er velkommen til dåp, både store og små! Hvert dåpsfølge får en egen gudstjeneste og kirka er pynta til fest!

Vi blir døpt inn i et fellesskap som bæres av troen på en kjærlig Gud, som sier "kom" - til hvert enkelt menneske. Guds nåde og kjærlighet tegnes over vår kropp. Jesu ord «La de små barna komme til meg!» (Mark10,13–16) sies til oss alle, uavhengig av alder. Vi er alle elsket av Gud (Tit 3,4).

I tidlig kristen tid ble mennesker døpt så snart de erklærte sin tro. Noen ganger ble et helt hus døpt – voksne som barn. Etter hvert ble tradisjonen at det nyfødte barnet døpes når det er rundt tre – fire måneder, men både eldre og yngre barn og voksne er velkommen til dåp.

Vi har også mange flotte dåpsplagg til utlån, opp til str. 3 år! Se mer her: https://horten.kirken.no/Kalender/Artikler/Artikkeldetaljer/ArticleId/2388/Dapskjoler-til-utlan

Ønsker du å bestille dåp lørdag 25. september kan du gjøre det her: https://horten.kirken.no/Kirkelige-tjenester/D%C3%A5p (trykk på "ny registrering" og velg Åsgårdstrand kirke), eller ta kontakt med Tonje Folkestad på 33529100 eller tf@horten.kirken.no

Har du spørsmål om dåp, eller lurer på om dåp passer for deg eller barna dine? Ta gjerne kontakt med sokneprest Stina Frøvoll Torgauten på 969 45 773.

Tilbake